side-area-logo

Seminaari-info:

Yhteistyössä Netivyah raamatunopetusjärjestön ja Jerusalemissa toimivan Ro’eh Israel seurakunnan kanssa järjestämme tänäkin vuonna perinteisen Karmel-koti seminaarin videoseminaarina Zoomin välityksellä. Tänä vuonna seminaari koostuu kahdesta lauantaipäivän luennosta 11.6.2022, joiden molempien perään järjestämme kyselytunnin.

Zoomin kautta voit seurata opetuksia, osallistua katsojien väliseen chattiin ja kirjoittaa kysymyksiä sekä seminaarin vetäjille, että puhujavieraille. Seminaari tulkataan kokonaan suomeksi.

Rekisteröidy seminaariin etukäteen tällä sivustolla olevasta ilmoittautumislinkistä.

Seminaariohjelma

Lauantai 11.6.2022
10:00-11:00 Seminaarin avaus ja raamattutunti 1
11:00-11:30 Kysymykset ja vastaukset

14:00-15:00 Raamattutunti 2
15:00-15:30 Kysymykset ja vastaukset

Seminaarissa opettavat:

Joseph Shulam

Joseph Shulam on israelilainen teologi ja Netivyah -yhdistyksen johtaja ja perustaja. Joseph on tehnyt elämätyönsä tutkien ja opettaen Raamattua ja luennoiden laajasti ympäri maailman sekä auttaen ja rohkaisten opetuslapsia muun muassa Suomessa, Saksassa, Bulgariassa, Venäjällä, Ukrainassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Portugalissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Egyptissä, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Japanissa, Koreassa, Kyproksella, Kreikassa, Unkarissa, Sveitsissä ja tietysti Israelissa.

Yehuda Bachana

Yehuda on työskennellyt Netivyah järjestössä nuoriso-ohjaajana sekä ruuanjako-ohjelman ja soppakeittiön valvojana. Tällä hetkellä hän palvelee Netivyah järjestön apulaisjohtajana ja kuuluu Ro’eh Israel seurakunnan vanhimmistoon.