Skip to content

Uskon kysymykset – Webinaari

Israel-Apu ry ja Israelin Paimen seurakunta järjestävät webinaarin yhteistyössä Jerusalemissa toimivien messiaanisen juutalaisten raamatunopetusjärjestön Netivyahin ja Roeh Israel seurakunnan kanssa.

Webinaari järjestetään zoom videotapahtumana ja ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa myöhemmin tällä sivustolla.

Kiitos kysymyksistä!

Keräsimme maaliskuussa kysymyksiä teiltä webinaaria varten. Kysymyksiä tuli kymmenittäin ja ne käsittelivät kaikki tärkeitä aiheita. Webinaarin raamattutuntien aiheet tulevat pohjautumaan näistä kysymyksistä valikoituihin teemoihin.

Hourly Schedule

Lauantai

10:00
Raamattutunti 1
Vastauksia kysymyksiin: "Mikä on uhrien merkitys ja tehtävä Hesekielin kirjassa?", "Mikä, milloin ja kenen kanssa on Jeremian kirjassa mainittava uusi liitto?"
Speakers:
Joseph Shulam
14:00
Raamattutunti 2
Vastauksia kysymyksiin: "Miten tulisi ymmärtää Luuk.12:ssa mainittu anteeksiantamaton Pyhän Hengen pilkka?", "Ovatko Tooran ja Haftaran lukukierrot pysyneet samoina Jeshuan ajasta lähtien ja milloin Jesaja 53 on jätetty pois?"
Speakers:
Yuda Bachana

Sunnuntai

10:00
Raamattutunti 3
Vastauksia kysymyksiin: "Miten juutalaiset suhtautuvat Uuteen testamenttiin, esimerkiksi kirjeeseen heprealaisille?", ""Mitä muuta sapattina voi tehdä, kuin rukoilla ja lukea Raamattua?"
Speakers:
Joseph Shulam
14:00
Raamattutunti 4
Vastauksia kysymyksiin: "Miten sopivat yhteen Israelin puolesta rukoileminen ja Israelille Raamatussa ennustetut ahdistukset?", "Miten Jeshua suhtautui suulliseen Tooraan ja miten meidän pitäisi suhtautua siihen?"
Speakers:
Yuda Bachana
Joseph Shulam
Joseph Shulam
Joseph Shulam on israelilainen teologi ja Netivyah -yhdistyksen johtaja ja perustaja. Joseph on tehnyt elämätyönsä tutkien ja opettaen Raamattua ja luennoiden laajasti ympäri maailman sekä auttaen ja rohkaisten opetuslapsia muun muassa Suomessa, Saksassa, Bulgariassa, Venäjällä, Ukrainassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Portugalissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Egyptissä, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Japanissa, Koreassa, Kyproksella, Kreikassa, Unkarissa, Sveitsissä ja tietysti Israelissa.
Yuda Bachana
Yuda Bachana
Tällä hetkellä hän palvelee Netivyah järjestön johtajana ja kuuluu Ro’eh Israel seurakunnan vanhimmistoon. Hän on toiminut järjestössä pitkään nuoriso-ohjaajana sekä ruuanjako-ohjelman ja soppakeittiön valvojana.

Date

15 - 16 Apr 2023
Expired!

Time

9:00 am - 4:00 pm

Location

Matinkartanontie 13
Matinkartanontie 13