side-area-logo

Seminaari-info:

Netivyah raamatunopetusjärjestön ja Jerusalemissa toimivan Ro’eh Israel seurakunnan puolesta toivotamme sinut tervetulleeksi kansainväliseen ’hyvyyden sato’ seminaariin, joka lähetetään Zoomin kautta lehtimajan juhlan aikana 26.9.2021

Seminaaripäivä koostuu kolmesta lehtimajanjuhla-aiheisesta opetuksesta sekä kyselytunnista. Zoomin kautta voit seurata opetuksia, osallistua katsojien väliseen chattiin ja kirjoittaa kysymyksiä sekä seminaarin vetäjille, että Israelista kutsutuille puhujavieraille. Seminaarin lähetyksiin on järjestetty tulkkaus suomeksi.

Rekisteröidy seminaariin etukäteen tällä sivustolla olevasta ilmoittautumislinkistä.

Seminaariohjelma

Sunnuntai 26.9.2021
9:00-10:30 Raamattutunti, Joseph Shulam
”Lehtimajanjuhla uudessa testamentissa: Jeshuan saapuminen Jerusalemiin”
11:00-12:30 Raamattutunti, Joseph Shulam
”Nehemia 8 ja julkisen Tooran lukukierron merkitys.”
14:00-15:30 Raamattutunti, Yuda Bachana
”Lehtimajanjuhla ja neljä lajia vertauskuvana ykseydestä” + Kyselytunti

Seminaarissa opettavat:

Joseph Shulam

Joseph Shulam on israelilainen teologi ja Netivyah -yhdistyksen johtaja ja perustaja. Joseph on tehnyt elämätyönsä tutkien ja opettaen Raamattua ja luennoiden laajasti ympäri maailman sekä auttaen ja rohkaisten opetuslapsia muun muassa Suomessa, Saksassa, Bulgariassa, Venäjällä, Ukrainassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Portugalissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Egyptissä, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Japanissa, Koreassa, Kyproksella, Kreikassa, Unkarissa, Sveitsissä ja tietysti Israelissa.

Yehuda Bachana

Yehuda on työskennellyt Netivyah järjestössä nuoriso-ohjaajana sekä ruuanjako-ohjelman ja soppakeittiön valvojana. Tällä hetkellä hän palvelee Netivyah järjestön apulaisjohtajana ja kuuluu Ro’eh Israel seurakunnan vanhimmistoon.