side-area-logo

Israelin paimen seurakunta järjestää yhdessä Israel-Apu ry:n ja Netivyah raamatunopetusjärjestön kanssa virtuaalisen Israel-seminaarin teemalla ”Uuden liiton merkitys kirjoituksissa”. Seminaaripäivä koostuu neljästä live-lähetyksestä sunnuntaina 22.11.2020. Pääset osallistumaan lähetyksiin ilmoittautumalla yllä olevasta linkistä. Ilmoittautuneet osallistujat voivat seurata lähetyksiä ja osallistua lähetysten ajan katsojien väliseen chattiin sekä kirjoittaa kysymyksiä sekä seminaarin vetäjille, että Israelista mukaan kutsutuille puhujillemme. Ilmoittautuneille lähetämme ennen seminaaria viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka kautta pääset liittymään kokouksiin.
Seminaaria edeltävänä lauantaina järjestämme valmistelevan rukous- ja opetustilaisuuden, johon voit osallistua samalla ilmoittautumisella.
Rukous- ja opetustilaisuus on kokonaan suomen kielinen ja myös seminaaripäivän hepreankieliset opetukset on tulkattu suomeksi.

22.11.2020: Seminaaripäivän ohjelmarunko:

 • klo 9:30 – 11:00 Seminaaripäivän avaus
  • Seminaariesittely
  • Terveiset Roeh Israel- seurakunnalta, Daniel Stern
 • klo 12:30 – 14:00  Raamattutunti, Jehuda Bachana
 • klo 17:30 – 19:00  Raamattutunti, Joseph Shulam
 • klo 19:30 – 21:00 Kyselytunti ja päätös

14.11.2020 Rukoustilaisuuden ohjelmarunko:

 • klo 12:00 – 14:00
  • Seminaari-info
  • Raamattutunti – Miika Tucker
  • Rukoushetki

Seminaarissa opettavat:

Joseph Shulam

Joseph Shulam on israelilainen teologi ja Netivyah -yhdistyksen johtaja ja perustaja. Joseph on tehnyt elämätyönsä tutkien ja opettaen Raamattua ja luennoiden laajasti ympäri maailman sekä auttaen ja rohkaisten opetuslapsia muun muassa Suomessa, Saksassa, Bulgariassa, Venäjällä, Ukrainassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Portugalissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Egyptissä, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Japanissa, Koreassa, Kyproksella, Kreikassa, Unkarissa, Sveitsissä ja tietysti Israelissa.

Yehuda Bachana

Yehuda on työskennellyt Netivyah järjestössä nuoriso-ohjaajana sekä ruuanjako-ohjelman ja soppakeittiön valvojana. Tällä hetkellä hän palvelee Netivyah järjestön apulaisjohtajana ja kuuluu Ro’eh Israel seurakunnan vanhimmistoon.

Daniel Stern

Daniel hoitaa Netivyahin toimiston käytäntöjä ja on mukana Trans World Radio:n kautta lähetettävän Hepreankielisen Kol ha Yeshua (pelastuksen ääni) radio-ohjelman tuottamisessa.

14.11. Rukous- ja opetustilaisuudessa opettaa:

Miika Tucker

Miika Tucker on teologian tohtori ja Raamatun tutkija ja toiminut Raamatun heprean ja eksegetiikan opettajana Helsingin yliopistossa, jossa hän on tutkinut Raamatun tekstilähteitä ja on kirjoittanut väitöskirjansa Jeremian kirjan kreikankielisestä septuaginta-käännöksestä ja miten revisionistinen ajattelu ilmenee siinä. Miika Tucker on Israel-Apu ry:n hallituksen jäsen ja yksi Israelin paimen seurakunnan aktiiveja